Ομάδα ψ-ανάγνωσης – ONLINE

/, Εξ' αποστάσεως/Ομάδα ψ-ανάγνωσης – ONLINE

Ομάδα ψ-ανάγνωσης – ONLINE

«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»

«Μην αναβάλλεις για αύριο το βιβλίο που μπορείς να διαβάσεις σήμερα!»

Από τα Ψυχο-γραφήματα

Λένε ότι τα καλά βιβλία φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Μ’ αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, στα Ψυχο-γραφήματα σκεφτήκαμε να κάνουμε ομάδα ψ-ανάγνωσης για να έρθουμε πιο κοντά με τους αναγνώστες μας και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα βιβλία ψυχολογίας.

Ξεκινήσαμε στην Αθήνα με συναντήσεις στο βιβλιοκαφέ Έναστρον (οι οποίες συνεχίζονται) και επεκτεινόμαστε με διαδικτυακές «συναντήσεις» εξ’ αποστάσεως (ONLINE) για να μπορεί να συμμετέχει κανείς οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Σ’ αυτές τις διαδικτυακές «συναντήσεις» θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με άλλους την αγάπη σας για τα βιβλία, να εξερευνήσετε αγαπημένα σας θέματα, να διατυπώσετε ερωτήσεις ή να δώσετε απαντήσεις σε προβληματισμούς σας, αλλά και να διαβάσετε βιβλία που θέλατε από καιρό και συνεχώς αναβάλλατε.

Κάθε μήνα θα ορίζεται ένα συγκεκριμένο βιβλίο για ανάγνωση και οι συζητήσεις θα γίνονται με την καθοδήγηση της επικοινωνιολόγου Ελεάνας Πανδιά.

Αν αρέσει και σ’ εσάς η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας και οι συζητήσεις γύρω από τα θέματά τους, τότε αυτή η ομάδα είναι για εσάς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κόστος: 25 ευρώ/μήνα – 4 μήνες: 80 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής: seminaria@psy-che.gr

Τηλ. για πληροφορίες: 6977 500 954  (Ελεάνα Πανδιά)

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

 

Διοργάνωση

Psychografimata_logo_NEW_small

 

 

 

2017-11-09T16:36:32+00:00 Σεπτέμβριος 15th, 2017|Αθήνα, Εξ' αποστάσεως|2 Σχόλια

2 Σχόλια

  1. Μαρία Αγγελόγλου 05/01/2017 at 02:56 - Reply

    Ενδιαφέρον βρήκα την ομάδα Ψ- ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ,θα ήθελα συμμετοχή,επίσης εύχομαι στην κα Ελεάνα Πανδιά,Καλή και Δημιουργική Χρονιά

  2. […] καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ΑΘΗΝΑ ΟΜΑΔΑ Ψ- ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ Εισηγήτρια: Ελεάνα Πανδιά, Επικοινωνιολόγος, ΜΑ, Υπ. […]

Leave A Comment

Εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter

του Ινστιτούτου Ψυχικής Έκφρασης